Carrières

Fujifilm produceert kwaliteitsproducten met geavanceerde technologieën voor een internationale markt. We staan voor kwaliteitsbewustzijn, innovatieve capaciteit en geweldig teamwork van onze medewerkers. Bij Fujifilm Belgium weten we hoe belangrijk het is dat onze medewerkers zich goed voelen op de werkplek. We willen dit bereiken door te zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving, goede arbeidsvoorwaarden, regelmatige opleiding en ontwikkeling, en, in het algemeen, een positieve teamgerichte sfeer. In dit gedeelte kunt u beschikbare vacatures voor ons bedrijf vinden.

In dit gedeelte kunt u beschikbare vacatures voor ons bedrijf vinden  

FUJIFILM streeft naar een inclusieve cultuur waarin we diversiteit omarmen. Bij FUJIFILM erkennen en waarderen we onderlinge verschillen. Ook besteden we aandacht aan gelijke kansen voor iedereen, ongeacht leeftijd, migratieachtergrond, geslacht, seksuele geaardheid of handicap. Dit komt tot uiting in ons HR-beleid in het algemeen en in ons aanwervingsbeleid in het bijzonder.

Vacatures

Bent u geïnteresseerd om te gaan werken voor een bedrijf met een lange staat van dienst en veel aandacht voor kwaliteit? We bieden flexibele werktijden om een gezond evenwicht tussen werk en privéleven te verzekeren, in een internationale omgeving en met een competitief verloningspakket.

Hoe kan ik me aanmelden?

U kunt solliciteren door uw CV en motivatiebrief met vermelding van de functietitel te sturen naar:  hr_ffbe@fujifilm.com. Wil je graag bij FUJIFILM komen werken, maar staat je functie niet in ons vacatureoverzicht? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar: hr_ffbe@fujifilm.com

Stages

Fujifilm België heeft een lange traditie van interessante stages. Ben je geïnteresseerd om bij ons stage te lopen? Stuur je aanvraag naar hr_ffbe@fujifilm.com en we zullen graag de mogelijkheden binnen een passende afdeling voor jou onderzoeken.