Wat we doen

We produceren hoogwaardige fotografische en grafische chemicaliën, evenals chemicaliën voor medische en industriële röntgentoepassingen, die over de hele wereld verkocht worden. Onze productiefaciliteiten worden beheerd door professionele en ervaren teams en worden onderhouden volgens strikte en strenge kwaliteitscriteria.

We bieden een hoogwaardige en concurrerende productie met sterk geautomatiseerde meng-, vul- en verpakkingsactiviteiten. Dit, gecombineerd met een flexibele houding die gericht is op het zoeken naar oplossingen, maakt ons tot een ideale partner voor contractproductie, zodat je met een gerust hart bij onze tevreden klanten kan aansluiten.

Verminderen – Hergebruiken – Recycleren is onze belangrijkste filosofie. Of het nu voor onze eigen productieactiviteiten of voor onze klanten is, we moedigen deze principes sterk aan in ons dagelijkse handelen en met onze gespecialiseerde milieudienst.

Volledige kwaliteitszorg – Deze betrokkenheid bij het milieu staat niet op zichzelf, maar is geïntegreerd in een filosofie van volledige kwaliteitszorg. FUJIFILM streeft naar een volledige zorg voor het product, de klant, het milieu en de veiligheid. Het bedrijf is ervan overtuigd dat het voortdurend nastreven van volledige kwaliteit van groot belang is voor onze continuïteit. We zien het als een sociale verplichting om zorg te dragen voor het milieu en onze activiteiten op een veilige manier uit te voeren.

Onze vestiging in Sint-Niklaas heeft de certificering ISO 9001 en ISO 14001 en werkt volgens de 5S-filosofie voor een efficiënte en veilige productie. Tevens zijn we een Seveso-hogedrempelinrichting. Onze fabriek voldoet aan het GHS voor de classificatie en etikettering van chemicaliën en heeft het GMP-certificaat.

Wij onderhouden uitgebreide contacten met brancheorganisaties, regerings- en wetgevende commissies, fabrikanten van apparatuur en leveranciers, om op de hoogte te blijven van technische en juridische ontwikkelingen.